Șofer fără permis arestat pentru rănirea unui biciclist și părăsirea locului accidentului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care a provocat un accident în Stroiești rănind un biciclist și a părăsit locul accidentului a fost arestat preventiv.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cursul zilei de vineri,prin ordonanța Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, urmare propunerii formulate de organele de cercetare penală din cadrul Biroului Rutier Suceava – Poliția Municipiului Suceava, s-a dispus măsura preventivă a arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de un șofer pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”părăsirea locului accidentului ori modificarea urmelor acestuia” .

Din cercetări, s-a stabilit că la data de 09.02.2024, orele 11:55, polițiștii au fost sesizați de către cadrele medicale din cadrul Spitalului Județean Suceava cu privire la faptul că la unitatea spitalicească s-a prezentat un bărbat care a suferit leziuni în urma unui eveniment rutier produs pe DN 17 în localitatea Stroiești, la data de 08.02.2023.

A fost identificat un tânăr de 21 ani din Stroiești, care a declarat faptul că la data de 08.02.2024, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DN 17 în localitatea Stroiești, către Ilișești a fost acroșat de către un autoturism care se deplasa în aceeași direcție. După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului nu a oprit și și-a continuat deplasarea.

În dimineața de 09.02.2024, la domiciliul persoanei vătămate s-a prezentat un bărbat din Stroiești care și-a cerut scuze de la acesta, rugându-l să-l ierte și să nu se prezinte la poliție pentru a declara evenimentul rutier.

Victima a fost diagnosticată la spital cu contuzii și fracturi.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că șoferul nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie.


Intră acum și în grupul de