Șofer beat prins în trafic la volanul mașinii la care a atașat o căruță încărcată cu lemne de foc


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Moldova Sulița este cercetat penal după ce a condus băut un autoturism la care atașase o căruță încărcată cu lemn de foc.

Joi după amiaza, un echipaj de poliție, în timpul exercitării atribuțiunilor de serviciu pe raza de competență a Secției 11 de Poliție Pojorâta ,a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism Dacia ce avea atașat un atelaj hipo încărcat cu lemn de foc esență rășinoase dimensionat.

La volanul autoturismului în cauză a fost identificat un bărbat din satul Benia din comuna Moldova Sulița, sub influența alcoolului, în urma testării cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, și negativ la testul cu aparatul drug test.

Conducătorul auto fost condus la Spitalul Munincipal Câmpulung. Moldovenesc unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Totodată, s-a constatat  că șoferul nu avea acte de transport pentru materialul lemnos motiv pentru care a fost condus  la sediul Ocolului Silvic Breaza unde materialul lemnos a fost inventariat de către lucrătorii silvici rezultând o cantitate de 1,346 mc lemn foc esență rășinoase specia molid care a fost confiscat respectiv dat în custodie unui lucrător silvic, iar bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1000 lei.

 Mai mult, șoferul a fost sancționat contraventional cu o amendă de 990 lei pentru tractarea căruței.


Intră acum și în grupul de