Detaliile accidentului cu doi răniți de pe Calea Unirii: Un șofer a intrat cu viteză prea mare într-o curbă la dreapta și s-a răsturnat cu mașina


Intră acum și în grupul de

Două persoane, un copil de 9 ani și o femeie de 43 de ani, au fost rănite, sâmbătă dimineața, într-un accident pe Calea Unirii din Suceava.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă  în jurul orelor 8:10, un bărbat de 45 de ani din comuna Bosanci conducea un autoturism VW BORA pe Calea Unirii din Suceava.

La un moment dat,  pe fondul vitezei excesive, într-o curbă ușoară la dreapta, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit bordura, după care s-a răsturnat pe cupolă în afara părții carosabile pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui copil de 9 ani și a mamei acestuia de 43 de ani.

Cei doi au fost transportați la SCJU Suceava unde copilul a fost diagnosticat cu „contuzionat ușor prin accident rutier, contuzie abdominală”, iar mama lui cu „traumatism ușor coloană dorso-lombară”.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătoarei auto fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de