Detaliile accidentului cu un rănit de la Podul Unirii: O șoferiță de 18 ani a pierdut controlul mașinii și a intrat în capul de pod


Intră acum și în grupul de

O adolescentă de 16 ani a fost rănită, duminică dimineața, într-un accident rutier produs pe Podul Unirii din Suceava.

Potrivit ancgetei polițiștilor, duminică la ora 8:45, o tânără de 18 ani din Ipotești a condus un autoturism Suzuki SX4, pe strada Mirăuți din Suceava, dinspre centrul orașului către Iulius Mall Suceava.

La un moment dat ea a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune frontală cu capul de pod de peste râul Suceava.

În aceste împrejurări pasagerul de pe scaunul din dreapta față, o adolescentă de 16 ani a suferit leziuni fiind transportată cu ambulanța la Spitalul Clinic Județean Suceava, unde a fost diagnosticată preliminar cu„contuzie lombară”.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilometru, iar rezultatul afișat de acesta fiind 0,00mg/L alcool pur în aerul expirat, iar apoi a fost condusă la Spitalul Județean Suceava Sf. Ioan cel Nou, pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de