Detaliile accidentului cu trei răniți de la Marginea: După o depășire, o șoferiță a pierdut controlul mașinii, a ieșit pe câmp și s-a răsturnat


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost rănite, duminică după amiaza, într-un accident rutier produs pe DN 17 A în afara localității Horodnic de Sus.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică în jurul orelor 13:40, o femeie a condus un autoturism Peugeot pe DN 17A, în afara localității Horodnic de Sus, având direcția de deplasare dinspre comuna Marginea către  Rădăuți. Ajungând înainte de intersecția cu DC 45 Horodnic de Sus, șoferița a inițiat manevra de depășire a unui autoturism marca Audi, iar la revenirea pe banda de circulație, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe cupolă pe câmpul din partea dreaptă față de direcția sa de deplasare, revenind pe roți.

Ca urmare a impactului a rezultat avarierea vehiculului, cât și vătămarea ușoară corporală din culpă a trei persoane care au fost  preluați cu ambulanțele și transportați la Spitalul Municipial Rădăuți unde li s-au acordat îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat  mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de