Un bărbat din Drăgușeni a murit carbonizat, iar câinii i-au mîncat o mână


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală 1 Vadu Moldovei, au fost sesizați, sâmbătă, că o femeie din comuna Drăgușeni, satul Broșteni a găsit un vecin decedat, carbonizat.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, la fața locului a fost identificată o femeie care a relatat faptul că sâmbătă în jurul orelor 12:00, s-a deplasat la domiciliul vecinului său de 72 de ani, care locuiește singur, cu intenția de a-l chema pe acesta la un praznic organizat la biserica din sat, întrucât acesta trăiește din mila localnicilor.

Ajungând în dreptul porții locuinței sus-numitului, l-a observat pe acesta căzut jos în colțul stâng al casei, carbonizat și fără mâna dreaptă, aceasta fiind mâncată de către câinii pe care îî avea în curte și în casă.

Potrivit primelor verificări efectuate la fața locului se presupune faptul că în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, bărbatul a încercat să își aprindă o țigară cu o bucată de material din plastic de la ochiul de ardere a unui aragaz cu alimentare tip butelie.

În urma aprinderii materialului din plastic acesta s-ar fi scurs pe îmbrăcămintea acestuia care s-a aprins provocându-i arsuri vizibile pe suprafața întregului corp, iar ulterior provocându-i decesul.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de ambulanță din cadrul SAJ Fălticeni care a constatat decesul bărbatului  stabilind ca și diagnostic prezumtiv principal arsuri de gradul IV, pe tot corpul, prin flacără.

În acest caz urmează să fie efectuată necropsia în vederea stabilirii cauzei morții, fiind deschis un dosar de ucidere din culpă.


Intră acum și în grupul de