O tânără șoferiță din Dumbrăveni a suferit un atac de panică după ce a rănit o persoană de pe o motocicletă


Intră acum și în grupul de

O tânără de 22 de ani din Dumbrăveni este cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă după ce a intrat cu mașina într-o motocicletă pe care se aflau două persoane, una fiind rănită.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă după amiaza în jurul orelor 16.00, o tânără de 22 de ani din Dumbrăveni se deplasa cu un autoturism VW și a încercat să pătrundă pe DN29, prin efectuarea virajului la stânga, de pe un drum adiacent drumului național.

Ea nu s-a asigurat corespunzător, motiv pentru care a intrat în coliziune lateral stânga – față cu un motociclu Kawasaki condus de un bărbat de 49 de ani din Botoșani, iar în calitate de pasageră se afla o femeie de 47 de ani.

Din producerea evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei situată pe motociclu, precum și a conducătoarei auto.

Cele două persoane vătămate au fost transportate la unitatea spitalicească, unde, pasagera de pe motocicletă a fost dignosticată ”escoriații piept, escoriații stern traumatism picior stâng”, iar șoferița cu ”atac de panică”.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative unde le-au fost prelevate o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcolemiilor.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de