Accident la Horodnic de Jos: Un autoturism a ajuns pe cupolă după ce din cauza vitezei șoferul a pierdut controlul mașinii


Intră acum și în grupul de

Patru persoane au fost implicate, duminică după amiaza, într-un accident rutier produs pe raza comunei Horodnic de Jos.

Potrivit anchetei polițiștilor, duminică, în jurul orei 17:15, un șofer din Rădăuți conducea un autoturism Skoda pe DC46, în interiorul comunei Horodnic de Jos dinspre centrul comunei Horodnic de Jos către comuna Horodnic de Sus.

La un moment dat, ajungând în dreptul intersecției cu DC46B, într-o curbă la stânga, șoferul nu a adaptat viteza corespunzătoare la condițiile de drum, ocazie cu care a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a sensului său de deplasare, intrând în coliziune cu stâlpul gardului unui imobil.

 În autoturism se mai aflau trei ocupanți, iar în urma evenimentului rutier a rezultat avarierea autoturismului și rănirea ușoară a unei pasagere din Sucevița, care se afla pe bancheta din spate a mașinii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la Spitalul Mun. Rădăuți, unde, i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de