Un bărbat din Broșteni a murit după ce a căzut de pe o remorcă încărcată cu fân


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Broșteni a murit marți după ce a căzut de pe o remorcă încărcată cu fân

Potrivit datelor din ancheta făcută de polițiști s-a stabilit că marți dimineața în jurul orei 8 un bărbat a adus o remorcă în curtea locuinței din satul Cotârgași și a parcat-o în dreptul unui fânar din curte cu scopul de a fi încărcată cu fân ca mai apoi acesta să fie transportat în altă locație.

Ulterior, bărbatul care a adus remorca a plecat de la fața locului, iar de încarcarea remorcii cu fân s-au ocupat un bărbat de 71 de ani și ginerele lui de 54 de ani.

În jurul orei 11:00, cei doi au finalizat de încărcat fânul și au procedat la asigurarea fânului cu două centuri de siguranță pentru a nu fi luat de vânt.

Între timp, bărbatul a revenit la fața locului când cei doi încă se ocupau de legarea centurilor, moment în care s-a urcat pe remorca cu fân, la o înălțime de aproape 4 metri, pentru a așeza mai bine centurile, când s-a dezechilibrat și a căzut cu capul în jos pe sol.

La fața locului a fost prezent și un echipaj de ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Suceava – Substația Broșteni care a constatat decesul bărbatului.

În cauză s-a dispus prin ordonanță efectuarea unei necropsii privind stabilirea cauzei morții, iar din primele investigații în cauză nu este vorba despre comiterea vreunei fapte cu intenție.

În acest caz s-a deschis un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de ”ucidere din culpă”.


Intră acum și în grupul de