Căruțaș și cal răniți după ce o șoferiță din Zamostea a derapat din cauza vitezei și a intrat într-o căruță


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Zamostea a fost rănit, marți după amiaza, pe DJ 291 K după ce în căruța pe care o conducea a intrat un autoturism scăpat de sub control de o șoferiță.

Potrivit anchetei polițiștilor, marți, în jurul orei 16:30, o femeie de 45 de ani din comuna Zamostea, sat Răuțeni, conducea un autoturism Skoda pe DJ 291 K, pe raza localității Lunca din comuna Zamostea, dinspre râul Siret spre centrul localității Zamostea.

La un moment dat, pe fondul vitezei, femeia a intrat în derapaj, partea carobabilă fiind din balast, și a intrat frontal într-un atelaj hipo, condus regulamentar de un localnic de 49 de ani.

În urma impactului, a rezultat avarierea autoturismului precum și a atelajului hipo, rănirea ușoară a cabalinei, precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului atelajului hipo care a fost transportat la Spitalul orășenesc Siret, unde a fost diagnosticat cu contuzie membru inferior stâng, contuzie abdominală toracică.

În calitate de pasageri în autoturismul marca Skoda se aflau copiii șoferiței în vârstă de 8 și 10 ani care nu au suferit leziuni.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de