Incendiu pus intenționat la o gospodărie din Marginea. Pompierii s-au luptat aproape patru ore cu flăcările


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a afectat în noaptea de miercuri spre joi o gospodărie din comuna Marginea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor voluntare pentru situații de urgență Marginea și Horodnic de Sus, au intervenit în noaptea de miercuri spre joi cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din localitatea Marginea.

Incendiul a fost semnalat la ora 0:33, iar la sosirea echipajelor, flăcările se manifestau generalizat la un adăpost de animale, cu pericol de propagare la casă, dar și la o locuință învecinată.

Incendiul a fost lichidat la ora 4:00.

În flăcări a ars anexa gospodărească, construită din lemn, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Au mai ars doi metri cubi lemn de foc și circa 50 de baloți de paie.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat cele două case de locuit, cu bunurile aferente, a menționat sursa citată.


Intră acum și în grupul de