Mamă și fiică rănite într-un accident la Tarnița după ce mașina în care erau pasagere a fost lovită de o autoutilitară a cărui șofer a pătruns pe contrasens


Intră acum și în grupul de

Două persoane, mamă și fiică, au fost rănite, vineri seara, într-un accident rutier produs pe DJ 177 A în zona localității Tarnița.

Potrivit anchetei polițiștilor, vineri seara la ora 21.10, un șofer de 20 de ani din  Cajvana a condus o autoutilitară  VW LT28 pe DJ 177A, în afara localității Tarnița, având direcţia de deplasare dinspre Broșteni către Ostra, iar pe un sector de drum cu succesiune de curbe nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum-carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Mazda 6, condus regulamentar pe drumul județean dinspre Ostra spre Broșteni de un bărbat de 37 de ani din Suceava.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane, respectiv a unei femei de 30 de ani și a fiicei acesteia de 4 ani, ambele din Suceava,  pasagere pe bancheta spate în autoturismul Mazda 6.

Cei doi șoferi au fost testați cu etilometrul și cu Drager DrugTest, rezultatele fiind negative.

De menționat că fata de patru ani era asigurată într-un scaun special pentru transportul copiilor în autovehicule, fixat în mod corespunzător.

Conducătorul autoutilitarei VW LT28, a fost sancționat contravențional întrucât anvelopele autovehiculului prezentau uzură pronunțată, peste limita admisă.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de