Un șofer a băut vodcă și bere într-o stație de carburanți din Dărmănești și la plecare a lovit o pompă de alimentare pe care a avariat-o


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Todirești care a consumat băuturi alcoolice într-o stație de carburanți din Dărmănești a lovit la plecare o pompă de alimentare și a avariat-o.

Potrivit datelor din ancgeta polițiștilor, duminică, în jurul ore 12:00,  un bărbat a mers cu autoturismul VW Passat la o stație de carburanți din Dărmănești unde a consumat băuturi alcoolce, respectiv votcă și bere.

La un moment dat, prin jurul orelor 14.00-14.05, acesta s-a urcat la volanul autoturismului cu care a venit la stația de carburanți cu intenția de a pleca, moment în care, din neatenție a intrat în coliziune față dreapta cu pompa de alimentare carburant denumită „pompa rapidă” din incinta stației, avariind-o, autoturismul suferind avarii ușoare în partea dreaptă față.

Fiind întrebat despre împrejurările producerii accidentului rutier șoferul a spus că a consumat băuturi alcoolice, respectiv 2 sticluțe (recipente) a câte 200 ml votcă și o sticlă de 0.33 ml bere. La un moment dat, când intenționa să plece a intrat în coliziune frontală cu pompa aflată în curtea stației, pe care a avariat-o.

El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind  de 0,87 mg./l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Clinic de Urgență Suceava, unde i-au fost recoltate mostre biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” care urmează a fi soluționat procedural de către polițiștii din cadrul S.P.R. 5 Dărmănești.


Intră acum și în grupul de