Detaliile accidentului mortal de motocicletă de la Dumbrăveni: Un motociclist fără permis a condus cu viteză, a pierdut controlul direcției și a intrat într-o fântână din beton


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani a murit, iar un altul de 27 de ani a fost grav rănit, duminică seara, într-un accident de motocicletă produs pe raza localității Sălăgeni din comuna Dumbrăveni.

În urma anchetei s-a stabilit că duminică, în jurul orei 20:30, un tânăr de 21 de ani, din sat Sălăgeni se deplasa cu o motocicletă KAWASAKI, înmatriculată în Olanda, pe un drum neclasificat, iar într-o succesiune de curbe periculoase din care prima la stânga, din interiorul localității Sălăgeni, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, după care a intrat in coliziune frontală cu o fântână din beton, fiind proiectat apoi în gardul unui imobil.

Din impact a rezultat decesul conducătorului motocicletei și vătămarea corporală a pasagerului de pe motocicletă, în vârstă de 27 ani, care a fost transportat cu un echipaj de ambulanță la Spitalul Județean Suceava unde i s-a stabilit diagnosticul de ,,traumatisme din accident rutier motocicletă, fractură umăr stâng, fracturi costale”.

Echipajul de ambulanță care a ajuns la faţa locului a constatat decesul conducătorului de motocicletă, iar din verificări a rezultat că acesta nu era posesor de permis de conducere.         

În acest caz s-a deschis dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”ucidere din culpă”, ”vatamare corporala din culpă”, și ”conducere fara permis”.


Intră acum și în grupul de