Un bărbat din Mălini a ajuns la spital după ce a fost lovit cu parul de un cioban nemulțumit de împărțirea imașului pentru pășunatul animalelor


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Mălini au deschis un dosar penal și fac cercetări în urma unei agresiuni produse duminică după amiaza în satul Poiana Mărului de la împărțirea unui imaș.

Potrivit datelor din ancheta polițiștilor un bărbat care locuiește cu soția sa în extravilanul satului Poiana Mărului în zona denumită popular „Imaș” deține mai multe animale, pe care le scoate ziua la păscut pe imașul din jurul casei.

În apropiere are amplasată o stână și un bărbat din Mălini.

Duminică în jurul orelor 13:30 în timp ce bărbatul din Poiana Mărului se afla la aproximativ 200 de metri de locuința sa, pe pășune, s-a întâlnit cu proprietarul stânei și cu doi fii ai acestuia între ei pornind un conflict verbal cu privire la  împărțirea teritoriului pentru pășunatul animalelor.

La un moment dat ciobanul s-a enervat și l-a lovit cu un băț pe celălalt bărbat în zona spatelui, peste brațul stâng și în zona capului, provocând-i acestuia leziuni, după care ciobanul și fiii lui au plecat.

Soția bărbatului agresat a văzut de acasă conflictul, motiv pentru care a sunat la 112 și a sesizat cele întâmplate. La fața locului a sosit un echipaj medical, care i-a acordat bărbatului îngrijiri și l-a tranportat la CPU Fălticeni, pentru investigații suplimentare, fără a suferi leziuni puternice.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru „lovirea sau alte violențe”.


Intră acum și în grupul de