Flutur anunță că e în discuții cu mai mulți operatori aerieni între care LOT sau FlyLili


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat la News Bucovina că în fiecare zi autoritățile județene sucevene acționează pentru diversificarea numărului de companii aeriene care să opereze de pe Aeroportul Suceava, dar și pentru deschiderea de noi destinații.

„Aeroportul Suceava cu Terminalul doi duce la 1,5 milioane de pasageri procesare. Pregătesc Terminalul 3 care îl fac ca să vină avioanele la burduf”, a spus Flutur.

Întrebat dacă nu consideră că Terminalul 2 e mic precum un coteț și că probabil ar fi trebuit să fie construit unul mai mare, Flutur a răspuns că 800.000 de pasageri la Suceava într-un an nu înseamnă coteț.

„Veți spune că cei de la Wizz Air au redus numărul de curse. Au redus și de pe Cluj și de pe Timișoara. Au vândut compania. Sunt companii private, nu Flutur hotărăște. Dar continuăm. Sunt în discuții cu turcii, sunt în discuții calde cu LOT, cu firme mai noi, cum ar fi FlyLili, să vedem ce putem opera. Bruxelles îmi doresc, Spania îmi doresc, Tel Aviv, și încercăm să găsim destinații în fiecare zi. Luptăm pentru asta”, a spus Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de