O noua editie Pagini Aurii Suceava – Neamt 2011-2012

Pagini Aurii anunţă lansarea noii ediţii a ghidului Pagini Aurii Suceava – Neamţ. Ediţia nouă a acestei surse de informare prezintă peste 7.700 de firme reale, clasificate în peste 1.100 de domenii de activitate, cu toate informaţiile actualizate.

Ghidul vine în ajutorul tuturor locuitorilor din judeţele Suceava şi Neamţ cu un conţinut bogat în informaţie despre companiile locale, telefoane şi adrese utile (gări, primării, prefecturi, ministere şi alte instituţii publice şi administrative), servicii telefonice speciale şi de urgenţă, harta judeţelor Suceava şi Neamţ, harta oraşelor Suceava şi Piatra Neamţ şi lista străzilor din cele două oraşe ordonată alfabetic. În plus, ghidul conţine ca secţiune separată “Pagini Albe”, registrul oficial al abonaţilor Romtelecom, persoane fizice şi juridice din judeţul Suceava.

Formatul ghidului este unul deja consacrat, formatul A4, este full color şi are un tiraj total de 25.000 de exemplare, iar distribuţia se desfăşoară în aceste zile în judeţele Suceava şi Neamţ, în mod GRATUIT, prin următoarele canale: door-to-door, prin sampling în centre comerciale şi de afaceri şi prin agenţii de vânzare ai companiei.

Ghidurile Pagini Aurii sunt recunoscute ca surse de informaţie de încredere la nivel naţional, cu un conţinut de calitate şi la zi. În acelaşi timp, alături de paginiaurii.ro, reprezintă un instrument eficient de business pentru companii la nivel local, asigurând companiilor listate vizibilitate în rândul potenţialilor clienţi. Conform ultimelor studii, informaţia din ghidul Pagini Aurii este folosită de 6 milioane de utilizatori cel puţin o dată pe an, iar peste 3.3 milioane de persoane – cel puţin o dată pe lună.