Sucevean arestat preventiv după ce și-a amenințat soția cu moartea și le-a agresat pe cele două fiice minore


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale din oficiu împotriva inculpatului P.C., pentru comiterea mai multor infracțiuni, respectiv „violență în familie”, „tulburarea ordinii și liniștii publice”, „distrugere” și „amenințare”, a anunțat, marți, unitatea de parchet suceveană. Decizia a fost luată prin Ordonanța din data de 24 mai 2024, după ce inculpatul a fost implicat într-un incident grav pe 21 mai 2024.

Potrivit Parchetului Judecătoriei Suceava, în seara de 21 mai 2024,  în jurul orei 21:00, bărbatul s-a deplasat la imobilul în care locuiește fosta sa soție împreună cu fiicele lor minore. În timpul unei dispute, el și-a amenințat fosta soție cu moartea și a creat o stare de temere.

Ulterior, agresorul a distrus ușa de acces a terasei și a agresat fizic cele două fiice minore, trăgându-le de păr și lovindu-le cap în cap și în capul său, toate acestea având loc în public. În timpul agresiunii, fiica cea mică era dezbrăcată de la brâu în sus, deoarece în încercarea sa de a se elibera din mâinile tatălui s-a dezbrăcat de tricoul pe care îl purta.

În data de 23 mai 2024, P.C. a fost reținut preventiv. A doua zi, el a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile.

Cercetările în acest caz continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru a clarifica toate circumstanțele faptelor comise.


Intră acum și în grupul de