Repartizare licee 2011: S-au publicat rezultatele admiterii in liceele din judetul Suceava. Consulta aici lista candidatilor admisi


Intră acum și în grupul de

Absolvenţii claselor a VIII-a din judeţul Suceava pot afla liceul la care vor studia în urma repartizării computerizate accesând următorul link:

http://rep1-adm2011.cloudapp.net/RapoarteJudet.aspx?jud=36

S-a finalizat repartizarea computerizată a absolvenţilor de clasa a VIII-a care au participat la prima etapă de admitere, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi în funcţie de opţiunile acestora înscrise în fişa de opţiuni.

Un număr de 8.262 de elevi absolvenţi de gimnaziu din judeţul Suceava, din cei peste 9.000 care au participat la Evaluarea Naţională, şi-au depus opţiunile pentru repartizarea computerizată la licee. Cei care şi-au depus fişele cu opţiuni au putut alege din cele 9.600 de locuri la clasa a IX-a, puse la dispoziţie în colegiile, liceele şi grupurile şcolare pentru anul şcolar următor.

Centrele de admitere judeţene şi cel al municipiului Bucureşti tipăresc şi afişează, până miercuri, 13 iulie, în fiecare unitate de învăţământ gimnazial precum şi în centrul special de înscriere pentru absolvenţii proveniţi din alte judeţe lista candidaţilor admişi în licee, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere, cu unitatea la care au fost admişi. De asemenea, va fi afişată situaţia locurilor rămase libere la fiecare unitate de învăţământ liceal din judeţe şi din Bucureşti.

Rezultatele la evaluarea naţională 2011 arată că în judeţul Suceava, elevii au obţinut 151 de note de 10 la matematică şi 74 la limba şi literatura română, iar numărul mediilor de 10 pe linie la admiterea la liceu se ridică la 9.

Pe 15 iulie, fiecare unitate de învaţamânt liceal va afişa lista candidaţilor repartizaţi în acea unitate. Elevii se pot înscrie la liceul unde au fost repartizaţi până pe 25 iulie.

După prima etapă a repartizării computerizate, 1119 locuri au rămas vacante, majoritatea în liceele tehnice şi industriale din judeţul Suceava. Acestea vor putea fi ocupate la cea de-a doua etapă a repartizării elevilor la liceu.

A doua sesiune de admitere începe pe 14 iulie. Până pe 19 iulie, elevii care nu au prins un loc la liceu, pot completa o altă fişa cu opţiunile care au rămas după prima repartizare. Introducerea şi verificarea datelor se face între 15-20 iulie. Pe 22 iulie are loc repartizarea computerizată a candidaţilor, iar pe 23 iulie se vor afişa rezultatele. Dosarele de înscriere pot fi depuse în perioada 23-25 iulie.


Intră acum și în grupul de