Nici in vacanta elevii merituosi din judetul Suceava nu stau degeaba (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Chiar dacă vacanţa a venit pentru toţi elevii din judeţul Suceava cei mai mulţi gândindu-se, la locurile pe care le vor vizita alături de părinţi în timpul concediului acestora, sunt şi elevi care nu au vrut să uite de şcoală până când nu au urcat pe podiumul de premiere al concursurilor şcolare la care au participat.

Exemplul a fost adus la cunoştinţa publică chiar de către şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Petru Carcalete, pe parcursul zilei de marţi în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul instituţiei pe care o conduce.

Inspectorul şcolar general a amintit despre trei concursuri ajunse la fazele naţionale unde elevii suceveni s-au încăpăţânat să nu se întoarcă fără premii. Este vorba despre despre competiţia „Bune practici în educaţia pentru mediu” susţinută la Oradea, de unde echipajul sucevean format din doi elevi aparţinând şcolii “Miron Costin” s-au întors cu premiul doi.

În acelaşi timp se discută şi despre etapa finală a competiţiei „Europa de mâine” ce a avut loc în localitatea Băişoara, judeţul Cluj, de unde sucevenii, elevi ai şcolii din Vatra Moldoviţei, au revenit cu premiul întâi.

Laudele conducerii IŞJ Suceava nu se puteau încheia fără a aduce aminte şi de sesiunea interjudeţeană de comunicări extraşcolare intitulată „Agresivitate şi violenţă în societatea contemporană” iniţiată de IŞJ alături de IPJ Suceava şi derulată în perioada 30 mai – 30 iunie.

Şi de la acest concurs sucevenii s-au întors cu laurii competiţiei.


Intră acum și în grupul de