English Attack! aduce invatarea limbilor straine in secolul XXI


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presă

După 12 luni de testare a site-ului beta de peste 25.000 de utilizatori din întreaga lume, Entertainment Learning lansează astăzi versiunea oficială a site-ului de învățare a limbii engleze English Attack! în România. Site-ul este deja disponibil cu o interfață în limba română (http://ro.english-attack.com), acesta fiind singurul site pentru cei ce învață limba engleză cu navigare, informații utilizatori, texte de ajutor și conținut disponibil integral în limba română.

Impactul complet al revoluţiei Internet nu a fost văzut încă în domeniul educaţiei, și, cu precădere, cele mai multe site-uri on-line de învăţare a limbilor străine se bazează încă pe exerciţii şi structuri tipice metodelor pedagogice de la începutul secolului 20, cu mult îndepărtate de interesul şi motivaţia celor care învaţă astăzi. English Attack! îşi propune să aducă învăţarea limbilor străine în secolul 21, cu o abordare socială inovatoare.

„Cele mai multe metode de învăţare a limbii engleze au încă o abordare destul de abstractă şi liniară, English Attack! este axat pe captivare şi motivare. Abordarea noastră utilizează un conţinut autentic şi setea creierului pentru recompense, conectivitate şi descoperire socială”, spune Paul Maglione, cofondator al Entertainment Learning.

Gheorghe David, partener asociat al Assist Software, reprezentantul partener official de marketing pentru English Attack! în România, precum și partener tehnic pentru site, adaugă: „Învățarea limbilor străine aștepta o nouă abordare, proaspătă , bazata pe divertisment online, de ceva timp. Feedback-ul primit până în present pentru site în România a fost fantastic, și previzionăm o creștere accelerată a numărului de vizitatori odată cu adăugarea interfeței în limba română. Suntem acum in topul primelor 10 țări privind English Attack!”

English Attack! revoluționează modul de a privi și simți învățarea limbilor străine prin combinarea de videoclipuri, dicționare vizual tematice și jocuri, un bogat ecosistem de recompensare motivațională, și o comunitate de vorbitori ai limbii engleze.

Video Booster-ele sunt exerciții distractive interactive multimedia, bazate pe scurte videoclipuri (între 1 și 3 minute) din cele mai noi filme, seriale TV, emisiuni de știri și videoclipuri muzicale.

English Attack! are și Photo Vocabs, reprezentând dicționare vizuale referitoare la o întreagă varietate de subiecte.

Cei ce folosesc English Attack! pentru învățare pot revizita periodic elementele de limbă învățate în unitățile de studiu prin o gamă largă de Jocuri Practice,jocuri create pentru a favoriza repetiția, reexersarea și provocarea ajutând trecerea elementelor învățate în memoria pe termen lung.

Sistemul de punctaj și medalii, adoptat pentru cele de mai succes medii de jocuri video, crează motivații suplimentare pentru utilizatori și înlocuiește evaluarea convențională cu note sau admis/respins.

Și nu in cele din urmă, funcționalitățile sociale ale site-ului (comentarii, noi prieteni, mesaje) încurajează utilizatorul să folosească engleza într-un context amical tolerant pentru învațăcei, punând utilizatorii site-ului în contact cu vorbitori ai limbii engleze din întreaga lume și astfel creând o mai mare implicare personală privind învățarea limbii.

Expunerea zilnică la o limbă străină este deja recunoscută ca un factor sine qua non în învățarea ei. Pe English Attack!, combinația de conținut nou, curent și real cu un acces simplu la scurte sesiuni de exerciții, creează condițiile ideale de utilizare frecventă a site-ului, și astfel o expunere frecventa (și a utilizării) limbii engleze.

Inovatorul model de business al Entertainment Learning

Cele mai tradiţionale site-uri de învăţare a limbilor străine au adoptat un model de abonament, care adesea duce la un nivel ridicat de cheltuieli, atât în termeni de bani, cât şi de durata perioadei de subscriere, pentru utilizatori, în special cei în intervalul de vârstă 15-35 de ani. English Attack! a adoptat, în schimb modelul “free-to-play» care în prezent se dovedește a fi extrem de popular în rândul utilizatorilor de jocuri sociale online.

Utilizatorul se bucură de folosirea gratuită a funcţionalităţilor site-ului, precum şi accesul liber la un conţinut selectat, actualizat de zi cu zi. Accesul la intregul catalog de conţinut pedagogic este disponibil prin intermediul monedei virtuale a site-ului (monede Booster), cu care poate fi achiziţionat un paşaport limitat ca timp de acces (Pass Booster). Utilizatorul are posibilitatea de a alege modalitatea de acumulare de monede Booster, fie prin utilizarea regulată a site-ului, fie prin cumpărare directă sau prin participare la ofertele speciale afișate de partenerii comerciali ai site-ului.

English Attack! a fost proiectat pentru a fi utilizat de către fiecare elev în parte, ca o completare la alte forme de instruire, dar poate fi adoptat, de asemenea, ca o resursă de instruire de către şcoli, universităţi, institute de limbă şi de companii.
English Attack! a fost creat în colaborare cu profesori de limbă engleză, engleza ca limbă străină, și se bazează pe ultimele descoperiri ale neuroștiințelor cognitive. Acesta este deja utilizat atât în clasă, cât şi ca o platformă de teme acasă de către mulţi profesori în mai multe ţări.


Intră acum și în grupul de