A intrat cu camionul pe o strada din municipiul Suceava si a rupt tot ce a gasit in cale


Intră acum și în grupul de

Incidentul a avut loc luni după ora 14:00 pe strada Alexandru cel Bun din municipiul Suceava, când un şofer de 36 ani, din comuna Drăgoieşti, posesor al permisului de conducere pentru categoriile „BE şi CE” din anul 2001, nu a ţinut cont de nici o reglementare auto impusă pe arterele de circulaţie din municipiul reşedinţă de judeţ şi a acroșat cu partea superioară a autovehiculului cablurile de telefonie şi fibră optică suspendate deasupra drumului între doi stâlpi.

Conform datelor puse la dispoziţie de către Biroul de presă al IPJ Suceava, „în urma acroşării a rezultat distrugerea stâlpului din lemn de pe partea stângă a carosabilului având în vedere sensul de mers al autovehiculului, care a fost rupt de la nivelul pământului şi târât până la poarta unei grădiniţe. În plus, stâlpul a lovit un autoturism care se afla parcat regulamentar”.

Şoferul nu s-a arătat impresionat de pagubele făcute astfel că a încercat să-şi continue drumul în speranţa că va scăpa de vină, însă cablul acroşat era ataşat de o şufă din fier, aceasta fiind legată de mai mulţi stâlpi. În urma impactului, cablurile acroşate de autovehicul au mai avariat o reclamă luminoasă ce aparţine unei societăţi comerciale şi un stâlp din beton, care a fost rupt şi care a căzut pe partea carosabilă a drumului. Tot în urma impactului a rezultat şi ruperea mai multor cabluri electrice, de internet şi telefonie.

Când a văzut că efectiv nu mai poate înainta, şoferul de pe tir a fost nevoit să oprească motorul şi să aştepte sosirea echipajelor mobile ale Poliţiei Circulaţie Suceava.

„În urma măsurătorilor efectuate, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de distrugere din culpă”, a adăugat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de