Detaliile accidentului de la Sucevița: Un șofer a depășit o coloană de mașini din care a ieșit o autoutilitară a cărui șofer nu s-a asigurat când a inițiat manevra de depășire


Intră acum și în grupul de

Un șofer a fost rănit ușor, luni după amiaza, într-un accident rutier produs pe raza comunei Sucevița.

Potrivit datelor din anchetă, luni, în jurul orei 13:30, un bărbat conducea un autoturism Audi pe DN 17A pe raza comunei Sucevița din direcția Marginea spre Pasul Palma.

La un moment dat acesta  a efectuat manevra de depășire a unei coloane de mașini care se deplasa în aceeași direcție de mers, fără a se asigura corespunzător, iar din coloană, neasigurându-se că poate să efectueze în condiții de siguranță manevra de depășire a unui vehicul din față, autoutilitara condusă de un alt bărbat a ieșit din coloană, moment în care a fost lovit din spate de către autoturismul Audi și proiectat în peretele unei case.

În urma impactului dintre cele două autovehicule a rezultat vătămarea corporală a șoferului autoutilitarei care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Rădăuți unde i s-a stabilit diagnosticul de contuzionat ușor prin accident rutier.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, li s-au recoltat o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de