Șofer băut din Găinești căutat de poliție toată noaptea și găsit la Siret. Acesta a lovit mortal un tânăr și a fugit de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 41 de ani din Găinești care a provocat un accident mortal în noaptea de marți spre miercuri și a fugit de la locul faptei a fost preluat în custodie de polițiști care l-au căutat toată noaptea și l-au găsit la Siret.

Potrivit datelor din anchetă, miercuri dimineața în jurul orei 01:15, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că un bărbat este întins pe partea carosabilă pe D.J. 209A din direcția de mers Mălini către Slatina în localitatea Pâraie.

Echipajul medical deplasat la fața locului au constatat decesul bărbatului. Acesta a fost identificat ca fiind un tânăr în vârstă de 24 ani, din comuna Mălini. Totodată, polițiștii au identificat urme de accident rutier și au stabilit că bărbatul de 24 ani se deplasa în calitate de biciclist, fiind acroșat de către un autoturism care a părăsit locul faptei.

În această situație au fost alertate toate echipajele în serviciu și a fost identificat abandonat un autoturism marca Skoda în zona mănăstirii Slatina.

S-a stabilit că autotursimul este înmatriculat pe o firmă din Găinești, fiind demarate verificări pentru identificarea șoferului.

În urma activităților desfășurate, în jurul orei 07:45, a fost identificat un bărbat de 41 ani din sat Găinești, acesta fiind localizat pe raza de competență a orașului Siret.

Bărbatul a fost preluat în custodie de către polițiști și testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus ulterior la unitate medicală pentru prelevarea pobelor bilogice.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului, urmând a fi dispuse și măsuri procesuale după completarea probatoriului.


Intră acum și în grupul de