Detaliile accidentului de la Dumbrăveni: Un șofer din județul Iași a pătruns pe contrasens și a lovit un autoturism care circula regulamentar


Intră acum și în grupul de

Un șofer a fost rănit ușor, duminică după amiaza, într-un accident rutier produs pe raza localității Dumbrăveni.

Potrivit datelor din anchetă, duminică în jurul orei 14.00,  un bărbat de 63 de ani din comuna ieșeană Lungani a condus un autoturism Opel, pe Drumul Național 29, pe raza comunei Dumbrăveni, având direcția de deplasare dinspre Suceava către Botoșani.

La un moment dat acesta a pătruns pe contrasens ocazie cu care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism  Audi condus de un bărbat de 42 de ani din Suceava care circula regulamentar din sens opus.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului Opel, vinovat de producerea evenimentului rutier, fiind diagnosticat de către cadrele medicale din cadrul Spitaulului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava cu „TCC plagă contuzie frontală” și „contuzie coloană cervicală”.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative în ambele cazuri, iar în urma consimțământului acestora, s-a procedat la însoțirea lor la Spitalul Județean de Urgență “Sf. IoancelNou“ Suceava, unde s-a dispus recoltareade mostre biologice de sânge în vederea stabilirii existenței/inexistenței concentrației de alcool în sânge.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Intră acum și în grupul de