Un tânăr a fost prins noaptea după ce a furat sticle cu băutură de pe terasa închisă a unui local de la intrarea unui mall sucevean


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Fălticeni este cercetat penal după ce a fost prins în flagrant când a furat sticle cu băutură de pe terasa închisă a unui local de la intrarea într-un mall sucevean.

Luni dimineața în jurul orelor 03.25, Secția de Poliție Burdujeni a fost alertată telefonic de către Dispeceratul unui mall din Suceava cu privire la un incident de furt surprins în incinta centrului comercial.

La fața locului, în fața intrării principale a centrului comercial la o terasă a unui local polițiștii au identificat un tânăr de 27 de ani, din municipiul Fălticeni.

Acesta a fost prins de agenții de pază după ce a pătruns pe terasă, îndepărtând prelata protectoare.

Tânărul a furat două sticle de băuturi alcoolice de pe un corp suspendat al barului, respectiv o sticlă de Martini de 1000 ml și o sticlă de Baileys de 700 ml, cu care a încercat să părăsească locația.

Bunurile furate au fost recuperate, însă valoarea prejudiciului nu a putut fi stabilită imediat și nici nu s-a reușit contactarea administratorului firmei pentru a clarifica situația.

În urma incidentului, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „tentativă de furt”.


Intră acum și în grupul de