Ultimul weekend cu apa calda la Suceava! Afla de aici pentru cat timp va fi sistata apa calda in municipiu


Intră acum și în grupul de

Locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ mai au la dispoziţie un singur weekend în care să se bucure de beneficiile apei calde la robinetele din apartamente. Este vorba, bineînţeles, despre sucevenii care încă nu au reuşit să-şi monteze o centrala de apartament sau de scară şi au rămas racordaţi la sistemul centralizat de furnizare a apei calde şi a agentului termic.

Începând de luni, 1 august, în chiuvetele sucevenilor va curge doar apă rece iar toţi cei care vor dori să facă o baie vor fi nevoiţi să apeleze la cunoştinţele cu centrală sau să recurgă la vechile metode de încălzire a apei pe aragaz.

Conform conducerii Termica SA, întreruperea va ţine o lună de zile, adică în intervalul 01.08.2011 – 31.08.2011, sistarea datorându-se lucrărilor de reparaţii anuale planificate. “Lucrările ce se vor executa sunt complementare celor de investiţii programate pentru anul în curs şi sunt strict necesare asigurării condiţiilor tehnice necesare livrării energiei termice în iarna care urmează”, a declarat Silviu Gemănari, directorul general al societăţii.

Din păcate, locuitorii municipiului Suceava sunt obişnuiţi ca an de an, perioada de întrerupere a furnizării apei calde să fie mai lungă de o lună de zile, permanent găsindu-se diferite motive prin care reluarea serviciului de distribuţie a acesteia să aibă loc în apropierea datei de începere a anului şcolar sau chiar şi mai târziu.


Intră acum și în grupul de