TERMICA reia furnizarea apei calde in municipiul Suceava, in cursul zilei de miercuri


Intră acum și în grupul de

TERMICA SA Suceava a decis să reînceapă furnizarea apei calde in municipiul Suceava cu o zi mai devreme decat era programat.

Conducerea societăţii care asigură agentul termic în regim centralizat la Suceava a anunţat, marţi, că probele pentru reluarea furnizării au fost efectuate cu succes în circuitele primare si secundare ale oraşului şi că s-a dispus umplerea cazanelor şi începerea producerii agentului termic.

Managerul general al TERMICA SA, Silviu Gemănari, a declarat marţi că vor beneficia de apă caldă toate apartamentele branşate la sistemul centralizat.

Singurele probleme sunt la un număr de 63 de scări de bloc, care au fost debranşate pentru refuzul plăţii datoriilor acumulate de-a lungul timpului.

În condiţiile în care locatarii apartamentelor respective vor înţelege să plătească, TERMICA este dispusă să reia furnizarea apei şi în respectivele locaţii.

Apa caldă a fost întreruptă la începutul lunii august pentru a se permite realizarea reviziei anuale a instalaţiilor, find afectaţi în acest fel locuitorii din peste 23.000 de apartamente.


Intră acum și în grupul de