Acasă Social Opt elevi si studenti suceveni talentati, dusi in tabara la Mamaia de...

Opt elevi si studenti suceveni talentati, dusi in tabara la Mamaia de Asociatia „EUROACTIV”


Intră acum și în grupul de

Asociaţia „EUROACTIV” Suceava a organizat, în perioada 23-31 august 2011, o tabără de socializare şi de creaţie în staţiunea Mamaia – Constanţa, pentru un grup de elevi şi studenţi talentaţi proveniţi din localităţile Plopeni, Văratec, Fălticeni, Zamostea şi din Suceava, informează într-un comunicat de presă Cosmin Emanuel Sposob, unul dintre coordonatorii taberei.

Potrivit acestuia, participanţii taberei au avut prilejul să beneficieze de intrări la Aqua Magic, Delfinariu şi Păsări Exotice din Mamaia – Constanţa, şi de o plimbare cu Telecondola. De această tabără sau bucurat un număr de 8 elevi şi studenţi membri ai Asociaţiei „EUROACTIV” – Suceava.



“Elevii s-au bucurat de zilele însorite şi de apa caldă a litoralului Mării Negre. Pe această cale, dorim să mulţumim sponsorilor şi colaboratorilor care au făcut posibilă organizarea acestei tabere: S.C. Betty Ice din Suceava care au asigurat îngheţată, Grupul de firme Orizont care ne-a sprijinit de fiecare dată cu dulciuri şi sucuri pentru beneficiarii taberei, S.C. Bucovina S.A., Regia Autonomă de Transport în comun – Constanţa care ne-a asigurat accesul la transportul în comun zi de zi, Universitatea Ovidius din Constanţa care ne-a sprijinit cu, cazarea gratuită pentru organizarea taberei, S.C. Aqualand – Constanţa ce ne-a permis accesul gratuit în parcul Aqua Magic din Mamaia, Selgros – Suceava – care a sprijinit cu pacheţele de mâncare pentru drumul spre tabără al copiilor, dl. Mihai Miheţiu – directorul Direcţiei Silvice – Suceava şi d-na Narcisa Daniela Ştefănescu – vicepreşedinta asociaţiei „EUROACTIV”, care ne-a sprijinit financiar pentru organizarea acestei tabere.

Cosmin Sposob mai precizează că elevii care au beneficiat de această tabără şi-au suportat cheltuielile de masă şi transport, cazarea fiind asigurată de Universitatea „OVIDIUS” – Constanţa.

“Întreaga tabără s-a ridicat la suma de 4.050 lei, sumă provenită din contribuţia elevilor şi studenţilor care au beneficiat de această tabără. Tabăra a fost coordonată de prof. Mihai Greciuc – preşedintele Asociaţiei EUROACTIV şi de voluntarii Florin Burlacu – student, Cosmin Emanuel Sposob – membru în Consiliul Director şi de Gabriel Tiberiu Sposob – elev la LPS Suceava”, se mai arată în comunicatul semnat de unul dintre coordonatorii taberei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version