Putin peste o treime din locurile disponibile la specializarile de masterat ale Universitatii din Suceava erau ocupate in penultima zi de inscrieri


Intră acum și în grupul de

În penultima zi de admitere la specializările de masterat 2011 din cadrul Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava, numărul candidaţilor înscrişi depăşea cu puţin o treime din totalul locurilor disponibile.

Potrivit statisticii afişate pe site-ul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, marţi, 13 septembrie, pe cele 1.580 de locuri (340 la fără taxă şi 1.240 la cu taxă) disponibile pentru nivelul de studii Masterat (340 locuri fără taxă, 1.240 locuri cu taxă) figurau doar 600 de studenţi înscrişi.

Cele mai multe solicitări s-au înregistrat în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, pe domeniul Contabilitate, la specializarea Contabilitate, audit financiar şi expertiză contabilă, acolo unde figurează înscrişi 79 de candidaţi, în cadrul specializării fiind alocate 50 de locuri, toate la cu taxă.

Solicitări numeroase sunt şi la Facultatea de Inginerie Alimentară, pe domeniul Ingineria Produselor Alimentare, la specializarea Managementul Igienei, Controlul Calităţii Produselor Alimentare şi Asigurarea Sănătăţii Populaţiei, acolo unde până luni figurau înscrişi 46 de candidaţi, pe 34 de locuri la fără taxă, respectiv pe 16 locuri la cu taxă.

La polul opus, cele mai puţine solicitări sunt înregistrate în cadrul Facultăţii de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management, pe domeniul Inginerie Industrială, la specializarea Tehnologii şi echipamente moderne de prelucrare, unde pe 20 de locuri la cu taxă figurează un singur înscris, respectiv în cadrul Facultăţii de Istorie şi Geografie, pe domeniul Filosofie, la specializarea Etică organizaţională şi audit etic, acolo unde de asemenea figurează doar un singur înscris, pe 25 de locuri la cu taxă.

Potrivit statisticii afişate pe site-ul Universităţii, în penultima zi de admitere la Master USV 2011, la specializarea Studii globale. Cultură şi Comunicare din cadrul Facultăţii de Istorie şi Geografie, pe cele 25 de locuri la cu taxă, nu figura înscris niciun candidat.

Amintim că miercuri, 14 septembrie 2011, la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava este ultima zi de înscrieri la studiile universitare de masterat.


Intră acum și în grupul de