Conducerea CJ Suceava si-a respectat, partial, promisiunea fata de itcaneni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Promisiunea administraţiei judeţene, de a veni în sprijinul persoanelor afectate de inundaţiile provocate de SGA Suceava pe parcursul săptămânii trecute, s-a materializat vineri, ce-i drept, deocamdată parţial.

În jurul orelor 14:00, în zona afectată de ape s-au prezentat toţi membrii conducerii CJ Suceava (preşedintele Gheorghe Flutur, însoţit de vicepreşedinţii Vasile Ilie şi Daniel Cadariu) pentru a împărţi celor 32 de familii sinistrate ajutoare din partea executivului judeţean.

Conform declaraţiilor făcute de şeful PDL al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a fost vorba despre o primă tranşă de 2.000 de lei vechi din ajutorul promis, bani proveniţi în cea mai mare parte din donaţii făcute de angajaţii instituţiei pe care o conduce.

“Încercăm să ajutăm cât putem aceste persoane din cartierul Iţcani a căror case au fost inundate. Din suma de 5.000 de lei promisă pentru fiecare casă, astăzi oferim câte 20 de milioane de lei vechi urmând ca restul banilor să fie achitaţi la finele lunii septembrie. Atât am putut oferi în momentul de faţă pentru că ne-am grăbit să venim în sprijin, acum cât vremea mai permite, ca oamenii să-şi rezolve problemele. Este vorba de bani strânşi din donaţiile făcute de angajaţii aparatului administrativ şi de conducerea CJ”, a declarat Gheorghe Flutur.

Conform şefului administraţiei judeţene, tot vineri, în zonă au ajuns şi alte ajutoare materiale constând în 25 de metri cubi de cherestea uscată şi plăci de OSB.

Noile ajutoare vin după ce în zonă a fost prezent cu o zi înainte şi edilul-şef al municipiului reşedinţă de judeţ care a adus ajutoare materiale obţinute cu sprijinul sponsorizărilor venite din partea unor firme de construcţii sucevene.


Intră acum și în grupul de