Clientii librariei Carturesti pot castiga o excursie in Salzburg. Afla aici cum

Cumpărând orice carte din librăria Cărtureşti în perioada 15 septembrie-15 octombrie 2011, orice sucevean va primi dreptul de a participa la o tombolă în urma căreia va putea câştiga, prin tragere la sorţi, una din cele 10 excursii de două persoane în oraşul natal al lui Mozart, la Salzburg, anunţă într-un comunicat de presă, reprezentanţii librăriei cu dichis.

“Nici nu te-ai întors bine din concediu şi gândul îţi zboară deja la următoarea destinaţie de vacanţă? În acest caz află că locuitorii din Salzburg te invită să le vizitezi oraşul. Voucherul tău de călătorie se află între coperţile cărţilor. Între 15 septembrie şi 15 octombrie 2011, cumpărând orice carte din librăria Cărtureşti, vei primi dreptul de a participa la tombolă, unde vei putea câştiga, prin tragere la sorţi, una din cele 10 excursii de 2 persoane în oraşul natal al lui Mozart.

Ar fi multe motive pentru care merită să vizitezi Salzburg. Micul oraş, considerat o piatră preţioasă în inima Europei, aşezat pitoresc pe coasta nordică a Alpilor, în imediata vecinătate a lacurilor cristaline cu apă potabilă şi a munţilor maiestuoşi cu cele mai bune regiuni de schi, oferă, pe parcursul întregului an, cele mai bune condiţii pentru concediu. Salzburg este un important centru cultural incluzând peste 4.000 de evenimente anual.

Regalul muzical începe în luna ianuarie cu Săptămâna Mozart, iar, la scurt timp, urmează festivalurile de Paşte, Rusalii şi festivalurile estivale. Luna octombrie aduce cu sine Zilele culturale ale oraşului şi, de câţiva ani, la începutul lui noiembrie, are loc toamna jazz-ului. În sezonul sărbătorilor de iarnă se ţine cunoscutul eveniment muzical din timpul Postului Crăciunului – Salzburger Adventsingen – desfăşurat în Marea sală de spectacole – „Großes Festspielhaus” şi multe târguri sezoniere dedicate Crăciunului.

Arhitectura barocă unică a oraşului mozartian, oferta culturală bogată şi armonia naturii fascinează călătorii de multe secole, iar din 1997 întreg centrul vechi este inclus de UNESCO pe lista Patrimoniului Cultural Mondial”, explică reprezentanţii Librăriei Cărtureşti.

Pentru mai multe informaţii despre Salzburg puteţi accesa http://www.salzburg.info/en/

Regulamentul tombolei poate fi descarcat de pe:
http://file.carturesti.ro/downloads/regulament_tombola_Uita-te_pe_unde_mergi.pdf

“Orice călătorie este ca un roman bun, întotdeauna ai ce să povesteşti despre ea”, subliniază reprezentanţii librăriei din Iulius Mall.