David are nevoie de ajutorul nostru pentru o noua sansa la viata! Citeste aici povestea impresionanta a micutului care lupta pentru a fi un copil normal


Intră acum și în grupul de

Deşi pe data de 19 august a împlinit un an de viaţă, micuţul David Gabriel Irimescu se lupta cu viaţa încă de la vârsta de 28 de săptămâni, atunci când a venit pe lume prematur.

David a apărut în viaţa părinţilor săi ca o minune care a venit însă pe lume mult mai repede decât termenul normal, la 28 de săptămâni copilul luptând cu viaţa, deşi plămânii săi nu erau foarte bine dezvoltaţi.

Pentru David a contat încă de la început fiecare secundă, fiecare respiraţie fiindu-i condiţionată de tuburi, perfuzii si transfuzii. În urma oxigenării îndelungate i-au fost afectaţi şi ochişorii, făcând retinopatie, pierzându-şi în ritm alert vederea. Altă operaţie, multă, multă durere şi disperare. A stat 3 luni internat la maternitatea Cuza Vodă din Iaşi, la secţia de neonatologie. Acasă nu mai reuşea să ajungă, iar durerea îi “măcina ” trupuşorul. Boala e necruţătoare şi-şi afundă şi mai tare ”ghearele” în trupul său mic. O hernie inghinală, durerile insuportabile îl trimit de alte două ori în spital.

Deşi acum are un anişor, trupul lui David este dezvoltat ca a unui copil de 5 luni, suferinţa făcând parte din viaţa micuţului. Zâmbeşte atunci când e ţinut în braţe de mămica sau de tăticul lui, însă nu-şi poate îmbrăţişa părintii. Gângureşte şi este atent la tot ceea ce se întâmplă în jurul lui, dar nimic din ceea ce ar trebui să i se întâmple la vârsta lui, nu se poate întâmpla. Nu spune mama sau tata şi nu poate ţine o jucărie în mânuţe. Are mânuţele şi picioruşele paralizate. E înconjurat de multă dragoste. E lumina ochilor părinţilor lui, dar viaţa micuţului David este condiţionată de o sumă de bani. Sufletelul lui nu poate înţelege de ce trebuie să îndure atâta suferinţă. Vrea să trăiască şi luptă pentru acest lucru.

Din nefericire, odată cu trecerea timpului, afecţiunea de care suferă David se agravează (encefalopatie hipoxic ischemică, paralizie cerebrală – tetrapareză spastică), iar recuperarea lui nu mai suportă nicio amânare. Speranţa este cea care moare ultima şi mereu există o şansă. Aceasta ar fi, cât timp David este încă micuţ, la Clinica Internaţională de Recuperare din Ucraina. Este nevoie de 35.000 euro pentru 10 sesiuni – 3.500 euro fiecare (câte una la 4 luni). O sumă, mult prea mare pentru părinţii lui, care condiţionează recupararea lui David. Viaţa lui poate fi salvată cu ajutorul fiecaruia dintre noi! David speră că lumea în care a venit e una bună şi că semenii lui îi inţeleg durerea. David speră că într-o zi se va juca ca toţi ceilalţi copii de vârsta lui şi că viaţa sa va putea fi una normală, alături de părinţii şi de fratele său mai mare. David aşteaptă să plece în Ucraina şi să înceapă şedinţele de recuperare. David iubeşte viaţa şi vrea să trăiască! Acum nu poate vorbi, dar într-o zi o să vă mulţumească dacă-l ajutaţi să trăiască!

Precizăm că la acest moment, micuţul mai are nevoie de suma de 32.000 de euro pentru încă 9 şedinţe a câte 3.500 de euro.

Cei care doresc să susţină acest caz umanitar pot dona bani în unul din conturile:

Cont lei : RO86BPOS07207878987RON01

Cont euro : RO21BPOS07207878987EUR01

Tel: 0749 51 35 78 (Irimescu Gabriel Florin – tata)

Tel: 0741 32 44 66 (Labunt Nadia Florina – mama)


Intră acum și în grupul de