163 de absolventi au fost selectati pentru incadrare, la “Bursa locurilor de munca pentru absolventi”, la Suceava. Afla aici cati au fost angajati pe loc


Intră acum și în grupul de

163 de persoane, din cele 470 participante vineri la “Bursa locurilor de munca pentru absolvenţi” desfăşurată la Suceava, au fost selectate pentru încadrare.

„După o lună de la acest eveniment, vom publica rezultatele referitoare la ocuparea participanţilor care au fost selectaţi vineri, 23 septembrie 2011, pentru interviu”, precizează Anca Capverde, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava.

Ea mai informează că la Suceava, în cadrul evenimentului „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi” s-au prezentat 27 de angajatori, cumulate fiind disponibile 186 de locuri de muncă în cadrul firmelor lor. Au participat 470 de persoane, dintre care 163 au fost încadrate, iar 16 au fost încadrate pe loc.

Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava, Anca Capverde, persoanele încadrate pe loc şi-au găsit un loc de muncă în meseriile: operator calculator, asistent în relaţii publice şi comunicare, vânzător.


Intră acum și în grupul de