Tepuitorul de la Spitalul Judetean Suceava a lovit din nou

Bărbatul care se ocupă cu înşelarea persoanelor prin clădirile Spitalului Judeţean Suceava a lovit din nou. La doar o zi distanţă de la prima lovitură, poliţiştii au înregistrat o nouă plângere venită din partea unei persoane care a venit la principala unitate medicală din judeţ şi a fost înşelată de o persoană necunoscută de sex masculin.

Ţepuitorul şi-a ales de data aceasta altă poveste pentru a-şi păcăli victima.

Conform cercetărilor efectuate de poliţişti, omul s-a pus pe treabă, chiar a doua zi după prima lovitură, tot în decursul dimineţii, victima aleasă fiind o femeie de 48 de ani din comuna Bălcăuţi, judeţul Suceava, care se afla în sala de aşteptare a Unităţii de Primire a Urgenţelor. La un moment dat, lângă ea a venit ţepuitorul care, păcălind-o că o pune în legătură cu un medic care să îl opereze pe socrul ei, i-a solicitat suma de 300 de lei ca să-i dea cadrului medical.

După ce femeia, credulă, i-a înmânat suma cerută, persoana rămasă deocamdată necunoscută a spus că pleacă să vorbească cu medicul şi nu a mai venit. Când şi-a dat seama de ce se întâmplase de fapt, femeia a sunat la 112 solicitând ajutorul poliţiştilor.

Amintim că pe parcursul zilei de miercuri, un bătrân de 77 de ani a rămas şi el fără bani, după ce a avut încredere în bărbatul a cărui identitate rămâne încă necunoscută, oferindu-i toţi banii rămaşi din pensie, în timp ce se afla în ambulatoriul Spitalului Judeţean Suceava, crezând că acesta îl va ajuta să depună un dosar pentru majorarea pensiei.