Oferta tentanta pentru sucevenii care isi cauta un loc de munca in strainatate. Vezi aici job-urile disponibile in Austria, Norvegia si Italia


Intră acum și în grupul de

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava vine cu o ofertă tentantă pe piaţa muncii din străinătate, semnalând 7 posturi pentru calificarea drujbist, în Austria, 5 posturi de medic radiolog în Norvegia şi 4 posturi de medic recuperare medicină fizică sau medic neurolog, în Italia.

În acest sens precizăm că în Austria, în regiunea Oberosterreich, din localitatea Waldhausen, pentru cele 7 posturi vacante se caută drujbişti calificaţi cu experienţă, care vor efectua lucrări lângă căile ferate. Viitorii angajaţi trebuie să stăpânească obligatoriu limba germană, nivel mediu sau avansat, şi să aibă o experienţă de minim un an în mânuirea drujbei. Salariul este de 1.200 euro (net). Angajaţii vor primi cazare (dormitor, bucătărie, maşină de spălat), echipament. Durata contractului este de 6 luni, cu posibilitate de prelungire. Specificăm faptul că firma doreşte o colaborare de lungă durată. Termenul limită pentru aplicare este data de 3.11.2011. Cei interesaţi trebuie să ia legătura cu Adriana Soneriu, consilier eures (e-mail – [email protected], tel. 0257/254.129; 0257/211.230).

Mod de aplicare: se trimite cv-ul în limba germană sau limba română, la adresa angajatorului: [email protected], iar angajatorul va contacta telefonic persoanele care corespund cel mai bine cerinţelor postului.

Potrivit AJOFM Suceava, cele 5 posturi pentru calificarea medic radiolog sunt pentru Norvegia, regiunea Oslo, localitatea Lorenskog, la Spitalul Universitar Akershus, în cadrul departamentului de diagnosticare imagistică bazat pe radiologie neurologica, mamară şi generală.

Potenţialii angajaţi trebuie să fie medici de specialitate, cu certificate în radiologie. Aceştia vor avea ca responsabilităţi: participarea la activitatea de diagnosticare, pregătirea şi actualizarea procedurilor medicale în cooperare cu şeful secţiei, îndrumare pentru rezidenţi, participare la instruirea studenţilor, buna capacitate de comunicare, cooperare şi disponibilitatea de a oferi îndrumare. Se lucrează 7,5 până la 14 ore/zi. Pentru ocuparea unui astfel de job este obligatorie cunoaşterea limbii engleze (scris-vorbit). Salariu motivant – aprox. 110.000 Euro brut/an, durata contractului fiind permanentă. Termenul limită pentru aplicare este data de 9.10.2011. Cei interesaţi trebuie să ia legătura cu Lucian Sabadus, consilier eures (e-mail [email protected], tel. 0260/612.463).

Mod de aplicare: CV şi scrisoare de intenţie în limba engleză la adresa de e-mail: [email protected]

În ceea ce priveşte numărul celor 4 posturi vacante pentru ocupaţia de medic recuperare medicină fizică sau medic neurolog, acestea se oferă în Italia, regiunea Calabria, localitatea Crotone, la firma Instituto Sant’Anna di Ezio Pugliese SRL. Potrivit site-ului AJOFM Suceava, pentru cele 4 locuri de muncă vacante se caută medici cu specializarea recuperare – medicină fizică sau neurologie cu experienţa în domeniu. Pe lângă aceasta, viitorii medici angajaţii trebuie să facă şi dovada unor cunoştinţe de bază în Microsoft Office. De asemenea sunt necesare cunoştinţe de bază privind limba italiană. Salariul este de aprox 2.000 euro net/lună. Precizăm că durata contractului va fi de un an, cu posibilitate de prelungire (timp de lucru 38 ore/săptămână). Termenul limită pentru aplicare este data de 20.11.2011. Cei interesaţi trebuie să ia legătura cu Diana Văduva, consilier eures (e-mail – [email protected] , tel. 0253/211.568; 218.004).

Mod de aplicare: CV şi scrisoare de intenţie în limba engleză sau italiană la adresa angajatorului: [email protected] şi la consilierul EURES din Italia: [email protected]

Cei interesaţi de ocuparea unuia din posturile prezentate mai sus, pot obţine relaţii suplimentare la numerele de telefon postate mai sus, sau de la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava – tel. – 0230/523.279, int.104.


Intră acum și în grupul de