Angajatii EGGER au donat 4.000 de euro Caminului pentru Persoane Varstnice din Radauti


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 120 de angajaţi ai companiei EGGER Rădăuţi au alergat, sâmbătă, împreună cu prietenii şi familia, în scop umanitar, în cadrul proiectului „EGGER is Running”, informează compania, într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit documentului citat, Fabrica EGGER din Rădăuţi a organizat pe 1 octombrie 2011, în centrul oraşului, o cursă de semifond pentru persoanele vârstnice. 117 de angajaţi şi familiile acestora au participat la acest eveniment şi au alergat în total 795 de km. Printre concurenţi s-a aflat şi un bătrân în vârstă de 70 de ani, care a alergat 3 km. La acest eveniment a fost prezent şi primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, precum şi o serie de reprezentanţi ai Consiliului Local.

„Prin intermediul acestui program, EGGER încurajează angajaţii din toate fabricile să participe la concursuri de alergări şi, cu această ocazie să adune bani pentru o cauză nobilă. Pentru fiecare kilometru alergat, EGGER donează 5 Euro”, se arată în comunicatul remis de companie, conform căruia salariaţii EGGER au strâns în urma acestei acţiuni caritabile suma de 3.975 EUR, bani ce vor fi donaţi Căminului pentru Persoane Vârstnice din Rădăuţi.

“EGGER se consideră parte din comunitate şi prin proiectele noastre dorim să oferim un mic sprijin persoanelor nevoiaşe. Anul acesta, suntem la a doua ediţie, iar colegii noştri au alergat pentru bătrânii din Rădăuţi. Această iniţiativă a fost un succes. Mulţumim angajaţilor şi prietenilor noştri pentru implicarea în acest proiect şi pentru spijinul oferit”, a declarat Ioan Banciu, director tehnic al fabricii EGGER din Rădăuţi.

În comunicat se mai menţionează că organizatorii au oferit diplome tuturor participanţilor, precum şi diplome speciale pentru cel mai tânăr participant în vârstă de 5 ani, cel mai vârstnic concurent (70 de ani) şi cel mai lung traseu parcurs – 22,5 km.

În 2010, angajaţii companiei au participat la prima ediţie a programului “EGGER is Running” şi au strâns 1.980 EUR pentru copiii de la orfelinatul “Universul Copiilor”.


Intră acum și în grupul de