Sute de suceveni din cartierul Obcini raman vineri fara apa rece


Intră acum și în grupul de

Sute de locuitori din cartierul sucevean Obcini vor rămâne pe parcursul zilei de vineri fără apă rece la robinete. Potrivit informaţiilor oferite de conducerea SC ACET SA, întreruperea serviciului va avea loc începând cu orele 09:00.

Sistarea se datorează, conform unei comunicări venite pe adresa ACET SA din partea E-ON Moldova – Centrul de Exploatare MT şi JT Suceava, întreruperii furnizării energiei electrice la Staţia de Pompe Sf. Ilie, datorită unor lucrări în instalaţiile electrice din zona PT 65.

În aceste condiţii, societatea furnizoare a apei potabile se află în imposibilitatea executării serviciului de alimentare cu apă rece în partea superioară a cartierului Obcini.

Cei mai afectaţi vor fi agenţii comerciali şi sucevenii care locuiesc pe bdul. Sofia Vicoveanca şi bdul Pref. Gavril Tudoraş, de pe străzile Ion Irimescu, Traian Ţăranu, Victoriei, Staţiunii, Viitorului, Măgurei şi Ostra, cei din satul Sf. Ilie şi cei arondaţi la punctele termice: Obcini 2, Obcini 3 şi Obcini 4.

Potrivit aceloraşi surse, reluarea furnizării apei reci se va face tot pe parcursul zilei de vineri, dar după orele 16:00.


Intră acum și în grupul de