Humorul gazduieste cel de „Al Doilea Curs de Iarna al Societatii de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania”


Intră acum și în grupul de

Hotelul “Best Western Bucovina” din oraşul Gura Humorului va fi gazda celui de “Al Doilea Curs de Iarnă al Societăţii de Neuroradiologie şi Radiologie Intervenţională din România”, informează medicul radiolog Mihai Creţeanu. Potrivit acestuia, manifestarea va avea loc în perioada 1-3 decembrie a.c., sub auspiciile Societatii Romane de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala, al cărei preşedinte este dr. Bogdan Popa.

“Cursul se adreseaza medicilor rezidenti de an terminal, medicilor specialisti si medicilor primari in specialitatile radiologie,neurologie, neurochirurgie, anestezie terapie intensiva, ginecologie, chirurgie vasculara, medicina de familie. Dupa succesul de care s-a bucurat prima editie a cursului, anul acesta sunt asteptati peste 100 de participanti din intreaga tara”, a declarat dr. Creţeanu.

El a precizat că printre lectorii acestui curs se numără specialişti în domeniu de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, UMF Carol Davila, Bucuresti, Spitalul Universitar Fundeni Bucuresti, Spitalul Judetean de Urgenta Targu Mures, UMF Targu Mures, Spitalul de Urgenta Floreasca, Bucuresti, Delta Hospital & Centrul Hemodinamic, Spitalul Universitar de Urgenta ‘‘Sf Spiridon” Iasi, Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni.

“Neuroradiologia si Radiologie Interventionala sunt domenii de noutate si in acelasi timp de mare viitor in Romania. Prin tehinicile minim invazive endovasculare se realizeaza diagnosticul si tratamentul afectiunilor din sfera neurologica, vasculara, ginecologica, oncologica. Avantajul acestor tehnici este dat de perioada scurta de refacere a pacientului si de costurile semnificativ mai mici comparativ cu metodele clasice, de asigurare a unei calitati a vietii mai buna”, a explicat medicul neuroradiolog Mihai Creţeanu.


Intră acum și în grupul de