100 de suceveni au protestat sambata seara in fata Palatului Administrativ al judetului. Zeci de suceveni s-au adunat si duminica seara in fata Palatului Administrativ cerand alegeri anticipate


Intră acum și în grupul de

Peste 100 de suceveni au protestat sambata seara in fata Palatului Administrativ din municipiul Suceava, find nemultumiti de modul cum a fost gestionat “cazul RAED ARAFAT” si cerand demisia GUvernului da si alegeri anticipate.

Protestatarii suceveni au ieşit in stradă după ce pe mai multe reţele de socialiare au fost postate mesaje de sprijin la adresa lui Arafat si de condamnare a politicilor sociale ale actualului Guvern BOC IV.

Pe aceleaşi reţele se făcea apel la suceveni pentru a ieşi in stradă şi a susţine în acest fel manifestările anti-Băsescu care s-au desfăşurat în marile oraşe ale României în ultimele zile.

În rândurile anifestanţilor au putut fi observat şi lideri locali ai opoziţei din municipiul Suceava.

DUMINICA, ZECI DE PERSOANE AU PROTESTAT DIN NOU LA SUCEAVA

Peste 60 de persoane au manifestat, duminică seara, în faţa Palatului Administrativ din Suceava, scandând lozinci antiguvernamentale şi antiprezidenţiale şi au cerut alegeri anticipate.

Protestatarii au scandat „Jos Băsescu!”, „Jos Guvernul!”, „Un pitic şi-un chior şi-au bătut joc de popor!” sau „Ieşi afară, javră ordinară!”, dar şi „Vrem anticipate!”.Protestatarii s-au adunat în centrul municipiului Suceava după ce pe reţelele de socializare au apărut mesaje privind organizarea unui protest începând cu ora 18.

Oamenii şi-au exprimat nemulţumirea faţă de actuala guvernare, dar şi de proiectul legii sănătăţii. 

Protestatarii au scandat lozinci antiguvernamentale şi antiprezidenţiale, dar au cerut şi alegeri anticipate.Protestul a fost supervizat de trupe de jandarmi şi de echipaje de poliţie.


Intră acum și în grupul de