O bucata de gresie vanduta la Suceava pe post de telefon mobil ultra-preformant


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 15 ani din municipiul reşedinţă de judeţ nu va mai face prea curand afaceri pe stradă după ce, în loc de un telefon mobil performant, aşa cum credea el că a primit, s-a ales cu o bucată de gresie.

Păţania a avut loc pe parcursul zilei de sâmbătă pe când băiatul se deplasa prin zona complexului „Curcubeul”, când a fost oprit de un tânăr necunoscut care i-a propus să-i vândă un telefon mobil performant.

„Partea vătămată, fiind interesată să-și schimbe telefonul său, a intrat în discuţie cu tânărul respectiv, care i-a propus şi prezentat un telefon performant şi i-a cerut telefonul său în schimb, o pereche de ochelari de soare şi o diferenţă de bani. Întrucât partea vătămată a afirmat că nu are bani la el, tânărul în cauză a acceptat telefonul cu tot cu cartelă şi ochelarii, spunându-i că-l mai aşteaptă să-i mai aducă ceva bani, moment în care i-a pus acestuia în buzunarul de la geacă un obiect ce părea a fi un telefon, după care a plecat dispărând printre blocuri” ne-a povestit cum s-a întâmplat totul, insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Surpriza cea mare a venit pentru minor în momentul în care băiatul a dorit să testeze telefonul în cauză şi a constatat că de fapt în buzunar avea o bucată de gresie învelită cu bandă izolatoare neagră, având aceleaşi dimensiuni cu presupusul telefon, valoarea totală a prejudiciul fiind de aproximativ 1.000 de lei.


Intră acum și în grupul de