112…avem un apel de urgenta in Modrogan !!!


Intră acum și în grupul de

Ma uit cu încântare pe reţeaua de socializare Facebook cum băieţii de la putere şi cu cei din opoziţie se bat care mai de care în mesaje şi în manipulare şi realizez că de fapt lupta politică s-a mutat de mult de la disputa concretă de idei şi soluţii în zona mesajelor din spatiul electronic.

Zilele acestea, când Traian Băsescu trăieşte clipe pe care nu cred că şi le-a dorit, dar le-a determinat, şi începe să se mânjească tot mai mult de penibil devenind dezgustător, îmi dau seama ce mult face să trebuiască să plăteşti tribut.

E vorba de tributul pe care PDL il plăteşte acum şi cu siguranţă o va mai face, pentru simplul fapt că a fost împins de la spate la guvernare, după alegerile prezidenţiale din 2009.

Actualmente, văd cum cei de la PDL stau frumos ascunşi după draperii şi se uită la televizor, cum oameni în vârstă sunt bătuţi în stradă pentru că vor o viaţă mai bună. Şi nu o vor exclusiv pentru ei, ci pentru toţi.

Interesant este că premierul Emil Boc tace cu desăvârşire, iar celebrul Sever Cotoi, noul purtătorul de cuvânt al PDL, nici nu mişcă în front.
Ai crede că PDL are o cu totul altă agendă publică decât agenda cetăţeanului. Sau că e în vacanţă.

Este trist să vezi cum oameni în toată firea, şi mă refer aici la greii din PDL, pur si simplu, nu ştiu ce sa facă. Se uită cum PDL scade în sondaje din cauza preşedintelui Băsescu. Acelaşi preşedinte care de altfel i-a pus acolo unde sunt acum şi de care nu se pot desprinde.

Ceea ce a făcut Traian Băsescu cu legea Sănătaţii seamănă cu celebrul moment în care fostul preşedinte Emil Constantinescu, a spus la finalul mandatului său că a fost învins de sistem.

Acum Traian Băsescu este şi el învins de un sistem, cel de sănătate.
Şi trist este că mai pune totul pe seama lui Raed Arafat. Adică să înţelegem că modernizarea statului român se împiedică de Arafat.

Traian Băsescu a devenit de mult timp un lest pentru PDL şi este ca o navă dintr-
un prea frumos convoi care ia apă, dar care este lăsată în continuare în frunte numai de dragul numelui si al comandantului.

Mă gândesc că PDL-iştii ar trebui să facă ceea ce Băsescu a făcut de mult pentru ei: să vândă toată flota şi să se îmbarce în altceva, nu de alta, dar riscă să ajungă să fie urâţi de toată lumea.

Sunt în continuare foarte curios cine din PDL va face primul pas şi va juca rolul de Raed Arafat. Pentru că la PDL e nevoie urgentă de SMURD.

MIHAI CHIRA


Intră acum și în grupul de