Tanara de 24 de ani din Draguseni injunghiata in toiul noptii chiar de concubinul ei


Intră acum și în grupul de

O tânără de numai 24 de ani din localitatea Drăguşeni, judeţul Suceava, a fost înjunghiată în toiul nopţii chiar de concubinul ei pe când întreaga comună era în petrecere serbând Revelionul pe stil vechi.

Potrivit informaţiilor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a fost semnalat la Poliţie de mama victimei, în jurul orelor 03:00, totul petrecându-se în locuinţa lor comună.

Potrivit cercetărilor efectuate de organele de ordine, agresorul este un tânăr de 25 de ani din comuna Baia cu care fata are o relaţie de concubinaj de mai mult timp, iar pe fondul unor discuţii contradictorii şi a consumului de băuturi alcoolice, tânăra a fost lovită cu un cuţit de bucătărie în zona abdominală.

„Victima a fost preluată de o ambulanţă și transportată la Spitalul Municipal Fălticeni pentru a i se acorda îngrijiri medicale unde a fost diagnosticată cu plagă abdominală înjunghiată penetrantă iar în cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală care urmează a fi soluționat procedural” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de