Inca doua scoli si doua gradinite din judetul Suceava isi inchid, marti, portile din cauza frigului si a zapezii. Afla aici in cate unitati scolare nu se tin orele


Intră acum și în grupul de

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din ultimele zile, 33 de unităţi şcolare din judeţul Suceava şi-au suspendat luni integral activitatea. Este vorba de 17 şcoli şi 16 grădiniţe, se arată în cadrul unei informări remise de Prefectura Suceava.

Potrivit sursei citate, începând de marţi, se vor suspenda cursurile şi în patru unităţi şcolare din comuna Vereşti. Acestea sunt: Şcoala cu clasele I-VIII Corocăieşti, Şcoala cu clasele I-VIII Bursuceni şi două Grădiniţe cu Program Normal.

De asemenea, în şase unităţi şcolare din judeţ programul a fost suspendat parţial, luni. Menţionăm aici suspendarea cursurilor la învăţământul primar de la două Şcoli cu clasele I-VIII Bilca, suspendarea cursurilor la învăţământul primar de la două Şcoli cu clasele I-VIII Grăniceşti, suspendarea cursurilor de la două clase a IX care funcţionează în corpul B al clădirii Colegiului Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” din municipiul Rădăuţi, respectiv suspendarea cursurilor la învăţământul gimnazial de la Şcoala cu clasele I-VIII Straja.

În documentul remis de Prefectura Suceava se mai arată că în localităţile Frasin, Hânţeşti şi Ulma, microbuzele şcolare nu funcţionează.


Intră acum și în grupul de