Sansa pentru tinerii suceveni sa castige salarii de pana la 35.000 de euro pe an


Intră acum și în grupul de

Tinerii suceveni care se simt foarte bine pregătiţi în domeniul IT au şansa să obţină un loc de muncă în Franţa cu o remuneraţie de până la 35.000 de euro pe an.

Potrivit informaţiilor obţinute de la AJOFM Suceava, oferta se adresează solicitanţilor cu vârsta cuprinsă între 28-35 de ani care au cunoştinţe bune şi foarte bune de limba franceză şi o experienţă profesională de 4-5 ani.

„Sunt oferite 10 posturi pentru dezvoltator WEB PHP şi 10 posturi dezvoltatori Java, iar dacă vorbim despre salariul oferit, aici se discută despre sume cuprinse între 25.000 şi 35.000 de euro brut pe an, pentru un timp de lucru de 39 de ore pe săptămână”, ne-a declarat şeful AJOFM Suceava, Aurelia Focşa.

În plus, angajarea se face pe durată nedeterminată, dar pentru încadrare toţi doritorii vor trebui să treacă de o perioadă de probă de 2 luni care poate fi prelungită cu încă pe atât.

Solicitanţii interesaţi vor trimite CV-urile tip EUROPASS in limba franceză, la adresa de e-mail [email protected], până la data de 15 februarie, iar selecţia se va desfăşura în două etape, în conformitate cu prevederile Acordului Bilateral încheiat de România cu Franţa. Persoanele declarate admise după etapa de selecţie a CV-urilor, efectuată de ANOFM împreună cu Oficiul Francez pentru Imigrare şi Integrare, vor participa la un interviu cu angajatorul.


Intră acum și în grupul de