Ioan Balan: „Daca vorbim de PDL Suceava, vorbim de o echipa performanta care merge doar la castig” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Şeful de campanie electorală a PDL Suceava pentru alegerile locale din iunie, deputatul de Suceava Ioan Balan (secretar general al organizaţiei judeţene a PDL), a anunţat vineri că până la finele lunii martie vor fi definitivate listele cu candidaţii pentru fiecare localitate in parte, atât pentru primari cât şi pentru consilierii locali, parlamentarul sucevean insistând că la aeste alegeri vor trata lucrurile cu foarte mare atenţie pe fiecare localitate în parte.

Şeful campaniei PDL a mai spus că de principiu, actualii primari în funcţie ai partidului vor fi şi candidaţii PDL pentru fotoliile de primari la alegerile ce urmează.

El a specificat însă faptul că se vor bucura de tot sprijinul PDL si primarii altor partide care vor simpatiza cu PDL sau care îşi declară ataşamentul faţă de modul de management implementat până acum în administraţia publică judeţeană de preşedintele Consliului Judeţean, Gheorghe Flutur.

„Aceasta calitate de şef de campanie, pe de o parte mă onorează pentru că am ca şi candidaţi doi oameni importanţi la CJ si primăria Suceava, care trebuie să recunoaştem că pleacă din pol position in alegerile care vin. In acelaşi timp mă şi obligă. De ce spun acest lucru, pentru faptul ca este o responsabilitate foarte mare să ai o asemenea misiune dar nu voi fi singur. Va fi o muncă de echipă şi dacă vorbim de PDL Suceava vorbim de una performantă care a reuşit să se mobilizeze în campaniile electorale si să realizeze scoruri bune”, a ţinut să precizeze deputatul Ioan Balan. .

Şeful de campanie al democrat-iberalilor suceveni speră ca în 2012 moduld e a face campanie să fie unul diferit de cel din 2008, bazat mai mult pe dialog si proiecte certe de dezvoltare al localitatilor. „Nu cred ca în 2012 va căştiga cel care ţipă mai tare sau care foloseşte cuvintele cele mai urâte. Eu cred că un limbaj decent ne va face mai credibili pe noi, politicienii, în fata electoratului”.

Din echipa de campanie condusă de Ioan Balan mai fac parte şi senatorul Orest Onofrei, vicepreşedintele CJ, Vasile Ilie şi viceprimarul Sucevei, Lucian Harsovchi. „E o echipă care s-a mai testat în bătăliile electorale la Suceava şi am reuşit, lucru pe care îl sperăm şi de data asta”, a conchis deputatul Ioan Balan.


Intră acum și în grupul de