Ion Lungu e hotarat sa reediteze succesul politic din 2008 (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei municipale Suceava a PDL, Ion Lungu, care este primar al municipiului reşedinţă de judeţ a anunţat că nu concepe ca tandemul Gheorghe Flutur – Ion Lungu să nu fie câştigător la alegerile locale din luna iunie, pentru a doua oara consecutiv.

Lungu, care candidează pentru al treilea mandat la Primăria Suceava a făcut echipă cu Gheorghe Flutur, care va candida pentru al doilea mandat la şefia Consiliului Judeţea Suceava, în alegerile din 2008 unde au repurtat un real succes in faţa celor de la PSD.

Primarul Sucevei vrea să reediteze povestea din 2008 şi a declarat că din punct de vedere politic şi administrativ, un preşedinte al CJ care este de aceaşi coloratură cu primarul oraşului poate reprezenta un mare avantaj. „Cât timp Primăria şi CJ sunt de aceeaşi culoare se vede o eficienţă şi o coordonare în acţiunile administrative. E clar că vom câştiga CJ şi Primăria Suceava”, a ţinut să sublineze Ion Lungu.

Liderul municipal al democrat-liberalilor susţine că organizaţia pe care o conduce este pregătită să intre in campania electorală, singura necunoscută fiind in momemntul de faţă lista de consilieri locali pe care PDL o va supune votului comunităţii sucevene.

„Ţinta noastră e să avem majoritatea în Consiliul Local Suceava după alegeri şi să
avem profesionişti pe lista de consilieri care să provină din toate cartierele oraşului. Vom veni cu un program de administraţie corent”, a mai spus Ion Lungu care a precizat că pe lista de consilieri se vor afla cu siguranţă cei doi viceprimari, Viorel Seredenciuc şi Lucian Harsovschi.


Intră acum și în grupul de