Campulungenii au colectat peste trei tone de ajutoare alimentare pentru sinistrati


Intră acum și în grupul de

Locuitorii din municipiului Câmpulung Moldovenesc au colectat într-o singură zi peste trei tone de alimente pentru sinistraţii din sud estul ţării afectaţi de viscol şi ger.

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban, a declarat că a luat iniţiativa de a colecta ajutoare alimentare pentru sinistraţii din sud-estul ţării, iar într-o singură zi, alături de el şi de mai mulţi consilieri locali au contribuit cu donaţii oameni de afaceri , instituţii publice cum ar fi şcoli şi Secţia de drumuri naţionale, reprezentanţi ai comunităţii.

Ajutoarele colectate au fost trimise la ISU Suceava urmând să fie distribuite sinistraţilor din zonele afectate.

Astfel, au fost donate o tonă de zahăr, o tonă de orez, o tonă de ulei, o mie de conserve din carne, 100 de kilograme de caşcaval.

„Îmi exprim mulţumirea celor care au dat o mână de ajutor. Alături de câmpulungeni susţin în continuare campania “Ajută-i“”, a spus Gabriel Constantin Şerban.

El a subliniat că şi locuitorii din judeţul Suceava au fost sprijiniţi atunci când au fost afectaţi de inundaţiile din anii trecuţi.

Ajutoarele colectate de ISU Suceava vor pleca în perioada următoare spre judeţele din sud-estul ţării urmând să fie distribuite pe localităţi în funcţie de necesităţi.


Intră acum și în grupul de