Studentii suceveni de la IT isi programeaza viitorul. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

În perioada 2 aprilie – 30 iunie 2012, se derulează a doua ediţie a proiectului „Change IT”, proiect organizat de AIESEC pentru studenţii aflaţi în ani terminali de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, specializările Calculatoare şi Automatică, din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare din Suceava”, informează într-un comunicat de presă, Anca Steluţă, reprezentant AIESEC. „Prin intermediul acestui proiect AIESEC Suceava îşi propune să aducă un plus de valoare domeniului IT din mediul local prin dezvoltarea tinerilor care activează în această arie.

Proiectul presupune selecţia a 15 studenţi care să participe la un stagiu de practică desfăşurat la firme locale din domeniul IT, iar mai apoi aceştia vor pleca într-un stagiu de practică internaţional pe o durata curpinsă între 6 luni şi 1 an şi jumătate. Pe parcursul proiectului, participanţii vor lua parte la un week-end de pregătire interculturală ce îi va ajuta să se acomodeze în momentul în care vor ajunge în altă ţară, iar din 30 aprilie până pe 27 mai 2012 vor desfăşura stagiul de practică la companiile locale. După aceasta perioadă, studenţii pot să plece în stagiul internaţional.

Studenţii care îşi doresc o experienţă profesională şi culturală inedită sunt invitaţi să se înscrie pe site-ul www.aiesec-suceava.ro sau să completeze un formular la punctele de informare din campusul universitar până în data de 14 aprilie”, se arată în document.

AIESEC este cea mai mare organizație de tineri din lume. Activă în peste 1.700 universități din peste 110 țări și teritorii, platforma noastră internațională permite tinerilor să exploreze și să își dezvolte potențialul de leadership pentru ca apoi să aibă un impact pozitiv în societate. În parteneriat cu domeniul business și cel educațional, AIESEC are peste 60 de ani de experiență în dezvoltarea și transformarea studenților cu potențial ridicat în lideri responsabili social.


Intră acum și în grupul de