Tigari de 2,5 miliarde de lei vechi, confiscate de politistii de frontiera in doua zile


Intră acum și în grupul de

O amplă campanie derulată la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona graniţei de nord a ţării a dus la captura a aproape 29.000 de pachete de ţigări de contrabandă.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei, Radu Lungu, “acţiunea s-a derulat preţ de două zile, la finele săptămânii trecute, pe raza celor trei judeţe Satu Mare, Maramureş şi Suceava aflate în zona de competenţă şi au participat efective din cadrul inspectoratului”.

Rezultatele nu au întârziat să apară, fiind descoperită şi confiscată cantitatea de aproape 29.000 de pachete cu ţigări, în valoare de peste 250.000 lei, de provenienţă ucraineană şi din Republica Moldova, ce urmau a fi introduse ilegal în ţară prin punctele de trecere a frontierei sau pe la frontiera verde.

“Persoanelor implicate li s-au întocmit lucrări penale pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, respectiv au fost sancţionate contravenţional conform prevederilor legale în vigoare”, a mai adăugat Radu Lungu.


Intră acum și în grupul de